0

ÁSZF, ADATVÉDELEM, VÁSÁRLÁSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Felhasználói fiók

Érdemes regisztrálni honlapunkon, mert így akár több bevásárlólistát is létre tud hozni és utólag módosítani. Az elmentett bevásárlólistát el tudja küldeni nekünk, ha érdeklődni szeretne az összeírt termékekről és azok rendelkezésre állásáról. A bevásárlólistákhoz különböző számlázási és szállítási címeket is meg tud adni. A kapcsolattartó e-mail cím, minden esetben a regisztrációhoz használt e-mail cím marad. Felhasználói fiókhoz tartozó jelszó módosítására is van lehetősége a PROFILOM hivatkozásra kattintva. A felhasználói fiók megszüntetését írásban kérheti a regisztrált e-mail címről küldve.
Regisztrációhoz kattintson a felső menüben a BEJELENKEZÉS gombra, majd az előugró ablakban a Regisztráljon! feliratra. Nevet, e-mail címet és egy jelszót kell csak megadni a sikeres regisztrációhoz.Megrendelés személyesen

Szívesen látjuk bemutatótermünkben is, ahol lehetőség van a honlapunkon az Üzletünkben megtekinthető terméknek jelölt burkolólapok közvetlen megtekintésére. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt, keresse fel bemutatótermünket, ahol gondosan ki tudja választani az árnyalatokat és a felületi jellemzőket. Sajnos a monitorok nem minden esetben adják vissza a pontos színeket, árnyalatokat és felületi jellemzőket. Erre egy jó példa, hogy ha egy számítógépen és egy mobiltelefonon is egyszerre megtekinti a kiválasztott burkolólapot, nagy valószínűséggel jelentős színbéli eltérést lehet észrevenni. Ebből származó kellemetlenségek elkerülése végett érdemes a burkolólapokat élőben is megtekinteni.Megrendelés honlapunkon

Amennyiben vásárolni szeretne nálunk és már ismeri a kiválasztott burkolólapot, nem szükséges személyesen eljönni hozzánk. A kiválasztott termékeket adja hozzá egy bevásárló listához, majd küldje el érdeklődését vagy megrendelését.

 1. A kiválasztott termékeket adja hozzá egy bevásárló listához.
 2. Kattintson az oldal felső részében megtalálható ikonra a bevásárlólista megtekintéséhez.
 3. Írja be az igényelt mennyiséget.
 4. Küldje el érdeklődését vagy megrendelését.

Regisztráció után számos bevásárlólistát tud létrehozni. A bevásárlólistákat át tudja nevezni a könnyebb kezelhetőség végett. A listák utólagos szerkesztésére is van lehetőség.

Ha regisztráció nélkül szeretne vásárolni, akkor az Érdeklődés elküldése gombra kattintva továbbíthatja nekünk az összeállított listát. Ez esetben az adatait nem tárolja a rendszerünk.Megrendelés e-mailben

Az info@gres-massimo.hu e-mail címre is elküldhet érdeklődést vagy megrendelést. Megrendeléshez az alábbi adatokra lesz szükségünk:

 • Számlázási név:
 • Számlázási cím:
 • Vevő telefonszáma:
 • Szállítási cím:
 • Átvételkor keresendő személy neve:
 • Átvételkor keresendő személy telefonszáma:Megrendelés feldolgozása

A beérkezett megrendelést munkaidőben, rövid időn belül feldolgozzuk és egy összeállított megrendelőlapot küldünk Önnek, amin szerepelnek a termékek pontos adatai és a várható beérkezési idő. Miután gondosan átnézte a visszaigazolást, kérjük visszajelzését, hogy mindent megfelelőnek talál, vagy esetleg módosítsunk valamin.
Megrendeléskor vásárlási előleget kérünk, amit banki átutalással tud kiegyenlíteni. Átutalásos fizetés esetén a megadott e-mailre küldjük a számlát. Előleg fizetés esetén első körben egy díjbekérő proforma számlát küldünk és miután az kiegyenlítésre került, kiállítjuk az ÁFA visszaigénylésre alkalmas számlát, amit PDF dokumentumként küldünk. Megrendelést csak az előleg fizetése után indítjuk!
Megrendelés előtt kérjük, hogy tájékozódjon a termékek beérkezési, illetve szállítás idejéről. Sok terméket kizárólag megrendelésre hozunk, vagy a raktárból való beérkezése is időbe kerül. Ennek az átfutási ideje néhány naptól, akár 2-5 hét is lehet. Igény esetén lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a megrendelt termékeket rövid időn belül átvegyék a beszállítóink raktáraiban, amennyiben azok, az igényelt mennyiségben rendelkezésre állnak.
Ahogy az áru raktárunkba vagy üzletünkhöz megérkezett, értesítjük Önt. Amennyiben házhozszállítást kér tőlünk, pontos szállítási dátumot fogunk Önnel egyeztetni. Szállítást saját autóval vagy futárszolgálat segítségével végezzük.
Felhívnánk szíves figyelmét, hogy a szállítást kizárólag csak autó mellé rakodással vállaljuk. További anyagmozgatásról a megrendelőnek szükséges gondoskodnia!

További információ a házhozszállításról >>>Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Bankkártya
 • Átutalás


Visszáru

Felnyitott vagy sérült csomagolású terméket nem veszünk vissza. Áru visszaszállítását minden esetben az üzlettel előre kell egyeztetni. Az átadott áru utólagos visszavételének feltételei terméktípusonként változik.
Burkolólapok esetén az elszállított áru utólagos visszavétele csak akkor lehetséges, ha az belföldi készletes és a raktárban elérhető még azonos tónus és kalibráció az adott termékből. Sajnos a burkolólapok tónusa és kalibrációja gyártásonként változik. Ezért kérjük, hogy gondosan számolják ki a megrendelni kívánt mennyiséget, ami tartalmazza a vágási veszteséget is, mert utánrendelésnél nem garantált a korábbi termékkel azonos tónus és kalibráció. Visszaszállított burkolólapot csak sérülésmentesen áll módunkban visszavenni, 20%-kal csökkentett áron. Az Ape, Pamesa, Atrium, Ecoceramic, La Platera és az Azteca gyár termékeinél a központi raktár egy további egyszeri 5000 Ft +ÁFA visszatárolási díjat számol fel, amit szintén a vevőnek kell megfizetni.

Radaway, M-Acryl, H2O zuhanykabinok és kádak esetén csak a belföldi készletes árut tudjuk visszavenni. A visszavásárlási / csereigényt a Méta Hungary Kft. munkatársa, az áru telephelyre történő visszaérkezését követően, az áru szemrevételezése alapján bírálja el és hagyja jóvá. A visszavásárlási érték meghatározása az alábbi szempontok szerint történik. Amennyiben a visszáru kérelem 5 munkanapon belül eljut hozzánk, az áru kifogástalan állapotban van. Az áru visszavásárlási értéke 5%-kal csökkentett áron történik. 5 munkanapon túli jelzés esetén az áruvisszavétel összege nem lehet több 80%-nál. Amennyiben az áru állapota nem kifogástalan (pl.: sérült, a csomagolás bontott, firkált, nem első osztályú a termék) a visszavétel egyedi elbírálás alapján történik. Az egyedi elbírálás eredménye az is lehet, hogy a terméket nem vesszük vissza. További információ >>>Elállási jog

A fogyasztót 14 napon belüli, indokolás nélküli elállási jog illet meg a Gres-Massimo Kft. weboldalán megrendelt termékekkel kapcsolatban.
Megrendeléskor a vevő tudomásul veszi, hogy a nem belföldi készletes termékek megrendelésekor (közvetlen gyártói megrendelés esetén), és a megrendeléshez tartozó vásárlási előleg megfizetésekor, lemond az elállási jogtól.
Pl: Azok az áruk, melyeknek a gyári megrendelésének visszamondása már nem lehetséges, mert már a nemzetközi szállításra összekészített, vagy esetleg már beszállítás alatt van, vagy már a belföldi raktárba beérkezett, de még a vevő részére nem átadott, vagy már átadott, illetve a megadott címre kiszállított.
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-29.§ c pont. „Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.”
Szeretnénk a vevőink tudtára adni, hogy a téves megrendelések ügyintézésében segítségükre vagyunk, hogy minkét fél mentesüljön az anyagi károktól.Reklamáció kezelés

Ha egy nálunk vásárolt termékkel kapcsolatban reklamációt szeretne benyújtani, azt csak írásban tudjuk elfogadni. A lehető leghamarabb megpróbáljuk feldolgozni, hogy mielőbb segítségére lehessünk. Terméktől és a reklamáció típusától függően a feldolgozás több időbe is kerülhet. Gyakran a beszállítóval, vagy esetleg a gyártóval is fel kell vennünk a kapcsolatot az ügyintézés végett.Általános Szerződési FeltételekAdatvédelem