0

Arbiton Lengyel SPC vinyl padlók és szegők

Szűrők használatával szűkítheti a keresett kategóriákat.


A HD Mineral Core® és a Titanium Nano Layer kombinációja sok éven át garantálja a gyönyörű padlót.

Az Arbiton vinyl padlók fejlett műszaki tulajdonságaik miatt bármely helyiségben használhatók tágulási hézagok nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy szép, egységes burkolat legyen a különböző helységekben. Teljes vízállósággal és alacsony hőellenállással, tökéletesen illeszkedik az otthonunk összes terébe. Könnyen tisztíthatók és antisztatikusak, ami megakadályozza a por lerakódását. Sőt, az innovatív titán nanorétegnek köszönhetően akár 30%-kal karcállóbb. A természetes kőzetásványok és a fejlett polimerek gondosan kombinált arányai biztosítják a padló maximális teljesítményét. A HD Mineral Core® rendkívüli tartósságot biztosít, amelyet megerősítünk azzal, hogy 20 év garanciát adunk Önnek. Büszkék vagyunk a káros lágyítóktól mentes termékeink minőségére.

A vízállóság is a padló élettartamát befolyásoló tényező. Ellenáll olyan baleseteknek, mint a mosógép meghibásodása vagy a víz kiömlése. Könnyedén tisztán tartható, mert a gyakori felmosást is jól tűri.

Karcállóság a tartósság szempontjából fontos. Erről a Titanium Nano Layer gondoskodik. Az Amaron és Liberal kollekciókban használt technológia felülmúlja a tartósságot és a karcállóságot a legtöbb vinyl padlóval szemben. Ennek eredményeként a homok, a föld vagy akár a sár sem jelent veszélyt. Ez azt jelenti, hogy az Arbiton Amaron és a Liberal könnyen telepíthető az előszobákba, konyhákba, étkezőkbe vagy akár a fürdőszobákba is. Mindezek a helyiségek egységesíthetők dilatációs hézagok nélkül, akár 200 m2-ig.