0
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk május 20-án (Pünkösdhétfőn) zárva tart.

Modern fürdőszobai csempék nyomában

Ha modern fürdőszobai csempét keres, a legjobb helyen jár!
Nálunk megtalálja a Tubadzin remekbe szabott termékeit, és hoztunk néhány tippet is a felújításhoz.

Időről időre elérkezik a pillanat, amikor a fürdőszoba felújítását nem lehet tovább halogatni, egy ilyen projekt alkalmával pedig természetesen a burkolat kapja a főszerepet. A csempe akkor jó, ha időtálló, méghozzá nem csak minőségében, hanem stílusában is. Nem érdemes tehát kizárólag a trendekre hagyatkozni, ötletet meríteni belőlük viszont kifejezetten megéri. Ha szeretne jobban elmélyülni a modern fürdőszobai csempék világában, Önnek szólnak a következő sorok.


Miért is olyan lenyűgöző a modern stílus?

A modern a funkcióval operál, a célja mégis az esztétikus megjelenés, ami elsőre talán ellentmondásosnak tűnik, de csöppet sem lehetetlen. Ennek a stílusnak nincs szüksége felesleges díszekre ahhoz, hogy szemet gyönyörködtető legyen, sokkal inkább a teret, a formákat, no és a fényeket hívja segítségül a dekoráláshoz. Az eredmény egy letisztult, ugyanakkor minden ízében elegáns otthon, és mindezt természetesen a fürdőszobába is megéri beköltöztetni.

A modern stílusú fürdőszobákban minden szigorúan szögletes, a klasszikus négyzetek mellett hódítanak az újszerű, téglalap alakú csempék és geometrikus mintázatok. A színeket illetően a világos és lágy, meleg árnyalatok uralkodnak, kifejezetten mutatós például az ekrü és a tejeskávé. A ridegnek ható egyszerűséget remekül kompenzálják a magasfényű dizájnelemek, de a matt felületek is ugyanúgy helyet kaphatnak a modern fürdőkben, a cél végső soron a harmonikus összhatás.


A modern fürdőszobai csempék 3 variációja

Hatalmas méretek

A modern lakberendezés sajátja, hogy igyekszik nagyobbnak láttatni a teret, mint amilyen az valójában. Az átlagosnál akár másfélszer nagyobb csempelapokkal egybefüggő teret, kimondottan tágasnak ható helyiséget lehet kialakítani.

Urbánus irányzat

A városias hatás remekül megjeleníthető a falakon a modernnek megfelelő, puritán módon. A téglát vagy épp betonfelületet idéző csempe egy kevés hófehérrel ötvözve, néhány fémes kiegészítővel megbolondítva lehengerlő összhatást nyújt.

Anyaghatású burkolat

Bátran lehet játszani a textúrákkal, a modern fürdőszobai csempék között akadnak fát és márványt utánzó felületek is, ezzel egy csöppnyi természetességet lehet csempészni a helyiségbe, megőrizve annak letisztultságát.


Főszerepben a Tubadzin termékpalettája

Bár modern fürdőszobai csempék számos gyártó kínálatában kapnak helyet, mi a lengyel Tubadzin burkolólapokat ajánljuk, mégpedig azért, mert ezek minőségében magunk is hiszünk. Az innovatív gyártástechnológia, a csekély gondozási igény és a tartósság már önmagában meggyőző, de az érveink itt nem érnek véget. A Tubadzin izgalmasabbnál izgalmasabb kollekciókat dob piacra, melynek köszönhetően, aki ilyen csempét választ, máris búcsút inthet az átlagos fürdőszobáknak.

Ha modern stílusú csempét képzelt el a fürdőszobába, és Önt is meggyőzte a Tubadzin márka, nálunk biztosan megtalálja az igazit, méghozzá úgy, hogy ki sem kell mozdulnia otthonából a válogatáshoz és vásárláshoz. Izgalmas méretek, színek és textúrák várják csempekínálatunkban, ezen felül természetesen a burkolási segédanyagokat is megtalálja, csakúgy, mint a felújításhoz szükséges egyéb kiegészítőket.

A termékleírásokban feltüntettünk minden szükséges információt az anyagtól kezdve a felületen és éleken át a vastagságig, ám amennyiben kérdéseire mégsem találja a választ, számíthat szakértőink segítségére. A modern fürdőszoba csupán pár kattintásra van Öntől, fedezze fel kínálatunkat és merüljön el a lehetőségekben velünk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a különleges formájú fali csempék és padlólapok iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2023-augusztus