0

Márványhatású csempék és padlólapok: minden egy helyen

A márványhatású csempék és padlólapok az elmúlt néhány évben rendszeres visszatérők a belsőépítészeti trendek listáján, és nem is tűnnek el!

A márvány a luxus egyik megtestesítője; már az ókorban is használták, és azóta folyamatosan, hiszen gyönyörű, csillogó felülete és erezete egyszerre sugall természetességet és azt: ez a helyiség a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel. Sokan vágynak arra, hogy valódi márványból készült burkolatokkal fedhessék az otthonuk bizonyos felületeit, ám nem veszik figyelembe a hátrányokat, illetve azt, hogy létezik sokkal jobb megoldás is a márványhatású csempék és padlólapok "személyében".

A márvány ugyanis nem tartja meg csillogását sokáig, és ez főként a padlóburkolatok esetében szembetűnő, ilyenkor pedig szakszerű felújításra van szükség, ami már önmagában is tetemes összeg, ha pedig azt is megemlítjük, hogy néhány évente, legfeljebb évtizedenként, de ismételni kell, mindjárt másként tekintünk a márványra. A csillogó felület gyönyörű, de egy-két év alatt mattá válik, és akkor már a szennyeződések is beszivárognak a kő pórusaiba, amit kitakarítani gyakorlatilag lehetetlen. E hátrányok azonban könnyedén kiküszöbölhetőek márványmintás padlólapokkal, illetve csempékkel!

A márványhatású csempék és padlólapok előnye, hogy egyrészt sokkal kedvezőbb áron szerezhetőek be, mint a valódi márvány, másrészt jóval tartósabbak is. Ez utóbbi annak köszönhető, hogy a márványhatású padlólapok és csempék olyan felületkezelést kapnak, ami kopásálló, és ellenáll a háztartási vegyszereknek, ráadásul könnyedén tisztítható is. Fontos előny még a változatosság: a márványhatású padlólapok és csempék széles választéka áll rendelkezésre, így könnyedén megtalálható az minta és szín, ami megfelel az ízlésünknek.

Vásároljon nagyobb méretű és sötétebb erezetű csempéket, amelyek valóban kiemelkednek a fehér, fényes felületeken! A márványhatású csempék és padlólapokat ajánljuk fürdőszobákba, konyhákba, illetve gyakorlatilag bármelyik helyiségbe!

Ha márványhatású padlólapokat és csempéket szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2023-január