0

A különleges formájú falicsempék varázsa

A különleges formájú padlólapok és fali csempék szokatlan megjelenésesükkel bármilyen helyiséget képesek egyedi stílussal felruházni. A csempék és padlólapok a legnépszerűbb burkolóanyagok közé tartoznak, amelyeket a lakberendezésben használnak. A hagyományos négyzet vagy téglalap alakú csempék mellett napjainkban egyre népszerűbbé válnak a különleges formájú padlólapok és falicsempék, amelyek egyedi stílust kölcsönöznek a helyiségeknek.Kreatív fókuszpontok, formák és minták

A különleges alakú csempék tökéletesen alkalmasak arra, hogy fókuszpontokat hozzanak létre a lakás különböző részein. Egy trapéz alakú csempesor a fürdőszobai zuhanyzóban, vagy egy hatszögletű csempesáv a konyhapultnál igazi vizuális élménnyé teszi a helyiséget. A különleges formájú fali csempék önmagukban is műalkotásokká válhatnak, amelyek vonzzák a tekintetet. A különleges alakú csempék lehetnek hatszögletűek, trapéz, rombusz vagy piskóta alakúak, amelyek a hagyományostól eltérő megjelenést biztosítanak. A kreatív formák lehetővé teszik, hogy egyedülálló mintázatokat hozhassunk létre, amelyek dinamikus hatást keltenek a falakon és a padlón. Ezek a különleges alakú csempék lehetnek egyszínűek, de akár éles kontrasztokkal, élénk színekkel, vagy éppen visszafogott árnyalatokkal kombinálhatóak is.

Hatszögletű padlólapok és csempék

A hatszög egy klasszikus geometrikus forma, a hatszögletű csempék és padlólapok pedig ötvözik a hagyományokat és a modern dizájnt. A hatszögletű padlólapokhoz és csempékhez többnyire különböző mintákkal ellátott dekorelemek is megvásárolhatóak, de minden sallang nélkül, önmagukban is tökéletesen mutatnak, akár a falra, akár a padlóra helyezzük el őket.

Rombusz és trapéz formájú burkolólapok

A rombusz és trapéz padlólapok és csempék formája számtalan felrakási variációt tesz lehetővé, ráadásul a padlólapok akár a falra is felrakhatóak. Ez a típus egyszerre modern és divatos, illetve klasszikus, hiszen nem napjainkban használtak először rombusz csempéket. A színek és felületek variációival egyedi burkolat hozható létre bármilyen helyiségben.

Piskóta formájú burkolólapok

Ez a típus többféle néven is megtalálható; a legismertebbek a marokkói csempe, illetve az arabeszk, amiből kikövetkeztethető, hogy az arab világ nyugati végéből származik. Bárhol jól mutatnak, de karakteres megjelenésűek, így érdemes számolni azzal, hogy "ellopják a show-t", bárhová is helyezzük el őket – különösen az autentikus mintákkal ellátott darabok esetében lesz ez így.

Chevron csempék és padlólapok

A Chevron padlólapok és csempék paralelogramma alakúak, így ezekkel a francia halszálka-mintás padlókhoz hasonló felületek alakíthatóak ki – a hazánkban is jellemző parkettamintázathoz pedig a téglalap formájú csempékre és padlólapokra lesz szükség. Többféle felülettel, illetve színben beszerezhetőek, így bármilyen enteriőrhöz illenek.

Pikkely formájú csempék

A pikkely csempék és padlólapok egyedi, egymáshoz kapcsolódó formákból állnak – pontosan úgy, mint a halak pikkelyei. Ez a típus izgalmas látványt nyújt, és gyakorlatilag bármilyen felületen csodásan mutat, és mivel számtalan színben megrendelhető, a végső felület egyedi és megismételhetetlen lesz.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a különleges formájú fali csempék és padlólapok iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2023-június