0

Kis méretű csempék a fürdőszoba falára

A fürdőszobacsempe mérete a divatnak megfelelően, folyamatosan változik; most éppen a kisebb méretek számítanak trendinek.

A lakberendezési irányzatok megállás nélkül változnak - fejlődnek, ha úgy tetszik -, a tervezők pedig többnyire visszanyúlnak a múltba, hogy egy már meglévő, de némiképp feledésbe merült elemet modern köntösbe bújtassanak. Ez a tendencia megfigyelhető szinte mindenben: a divatban, az autótervezésnél, az építészetben, és még hosszasan sorolhatnánk, de a lakberendezésnek mindenképp szerepelnie kell e felsorolásban.

Az úgynevezett "retro" divathullám mindent újrahasznosít, ami a lakberendezésben valaha megjelent, de modernizált köntösben: a bútorok vonalvezetése az '50-es és '60-as éveket idézi, de más korszakok apróbb részletei is felbukkannak, hogy egy különleges, modern-eklektikus stílust hozzanak létre.

A fürdőszobacsempék terén már egy ideje méretcsökkenés tapasztalható: a metrócsempe volt az első, szélesebb körben divatossá váló, nem négyzet, hanem téglalap alakú csempe, és ugyan már ez sem számított nagynak, az újabb típusok valamivel kisebbek nála. A téglalap-forma azonban továbbra is hódít, hiszen nem csak a mérete és alakja miatt más, mint az eddig megszokottak, de különleges mintákba is rendezhető, ami teret enged a kreativitásnak.

Emellett fontos részlet, hogy a napjainkban divatos fürdőszobacsempék felülete nem tükörsima, mint például a metrócsempéé, hanem majolika hatású, azaz kissé egyenetlen, ami különleges megjelenést biztosít a falnak, és nem csak a fürdőszobában, de akár a konyhában is. A kínálatunkban is megtalálható, spanyol gyártású és majolika hatású fürdőszobacsempék 7,5x30 cm-es méretben érhetőek el, de az Equipe Coco fantázianevű sorozata még kisebb méretű.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kis méretű fürdőszobacsempék iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2022-november