0

Hogy használhatja ki a kisméretű csempék és padlólapok előnyeit?

A kisméretű csempék és padlólapok kifejezetten mutatósak, pláne, ha a dizájnért az Equipe felel, de hogy érvényesülnek igazán? Ehhez hoztunk segítséget!

Néhány évtizeddel ezelőtt még meglehetősen kevés választási lehetőség volt a burkolólapok méreteit illetően, ma már azonban ez is rengeteg féle lehet, akár csak az anyag, a forma- és színvilág vagy épp a felületkezelés. Divatba jöttek a nagyméretű padlólapok és csempék, de a másik irány is erős, sokan kedvelik az átlagosnál jóval kisebb lapokat.

A kisméretű burkolólapok mellett mindjárt két, igen meggyőző érv szól, az egyik a kreatív kifejezésmód, a másik pedig az optikai illúzió. Most ezt a kettőt fogjuk egy kicsit közelebbről megnézni, és adunk néhány tippet ahhoz is, hogy hogyan érdemes használni ezeket a csempéket és padlólapokat, hogy a lehető legjobban érvényesüljenek.

Kreatív kifejezésmód

A kisméretű padlólapok és csempék segítségével szabadabban lehet tervezni, mint a nagyobbakkal, egyszerűen azért, mert egy adott felületre levetítve sokkal több a variációs lehetőség. Mivel a tervezők pontosan tisztában vannak ezzel, olyan lenyűgöző stílusokat keltenek életre, amik garantáltan meg is mozgatják a fantáziát.

Íme néhány ötlet, ami segíthet igazán különleges látványt teremteni:

Egy kis optikai illúzió

A kisméretű burkolólapok trükkösek, mert tágasabbnak láttatják a teret, mint amilyen az valójában. Ez az optikai illúzió különösen hasznos lehet olyan helyiségekben, amik eleve szerényebb méretekkel rendelkeznek, például egy panellakás fürdőszobájában, de jó választás olyan helyekre is, ahol a fényhatások vagy egyéb külső körülmények miatt szűkösnek érződik a tér.

Hogyan lehet még ügyesebben becsapni a szemet kisméretű csempékkel és padlólapokkal?

Miért éppen az Equipe?

Bár mindezek alapján jól látható, hogy a kisméretű csempék és padlólapok használatában rengeteg lehetőség rejlik, egy jó márka termékeivel lehet megkoronázni a látványt. A spanyol Equipe Cerámicas az átlagosnál kisebb méretet helyezi fókuszba, kiváló minőségű, stílusos burkolólapjaival a világ minden táján jelen van és természetesen nálunk is elérhető.

Az Equipe formabontó, méghozzá szó szerint, hisz a hagyományos négyzet és téglalap alakú burkolólapok mellett sokféle extravagáns változatot kínál. Matt és fényes felületek, színek és minták izgalmas kavalkádja alkotja a spanyol gyártó termékpalettáját, ami a legújabb trendeket figyelembe véve folyamatosan frissül és bővül.

Ismerkedjen meg az Equipe választékával, itt, a honlapunkon és ha elfogad egy utolsó tanácsot, hagyjon magának időt a tervezésre, mert biztos lehet benne, hogy böngészés közben egyre csak gyűlnek majd az ötletek. Ha kérdése lenne, szívesen segítünk, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Közzétéve: 2023-december