0

Fürdőszobai csempék színpompás világa várja!

A fürdőszobai csempék színkavalkádját hozza el az Agatha és az Arcoiris csempék párosa. Ezekkel a spanyol csempékkel fantáziadús fürdőt alkothat magának!

A fürdőszobai csempe padlólapot és csempét is magába foglal. A fürdőszoba padlóburkolat és a fürdőszoba falburkolat harmonizáló párosa olyan vizesblokkot tud létrehozni, ahol igazi öröm a készülődés! A fürdőszobáknak nem kell vakító fehérnek, steril közegnek lenniük, legalábbis, ami a színeket illeti. Egy fürdőszobából lehet színpompás, vidám hely is, ahol árnyalatok és minták kavalkádja ragyog a falakon és a padlón. Ha ilyen fürdőt álmodott meg, a Pamesa csempéiben nem fog csalódni!

A Pamesa spanyol csempék Atrium kollekciója telis-tele van színekkel, mintákkal és napfényes hangulattal! Az Agatha csempék és az Arcoiris padlólapok látványa és minősége is magáért beszél. Ha nem szeretne egy unalmasan fehér, visszafogottan halovány fürdőszobába lépni minden nap, akkor döntsön az élénk színek és a spanyol Pamesa fürdőszobai csempék mellett! A Pamesa fürdőszobai csempék életre keltik a teret, intenzív, mediterrán árnyalataikkal és játékos mintáikkal a fürdőbe is képesek különleges hangulatot és egyedi stílust csempészni. Az Agatha és az Arcoiris fürdőszobai csempék alapanyaga a minőségi fehér agyag, ami fényes, egyszínű vagy pedig mintával díszített felületet kapott. Ezeket a fürdőszobai csempéket kizárólagosan beltéri használatra tervezték, ezért fontos szem előtt tartani, hogy nem fagyálló anyagból készültek.

A Gres Massimo Kft. burkolólap webáruházában méretpontos és megbízható spanyol csempék is megtalálhatóak. Ha megtetszett Önnek a Pamesa kiváló spanyol márka valamelyik terméke, akkor már csak ki kell választania, kosárba tenni és a vásárlás után átvenni a megvásárolt terméket. A járólapok és csempék minőségi és széles választéka várja, amiket budapesti üzletünkben is meg tud tekinteni! Ha kérdezni szeretne a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, csak keressen minket az egyik, megadott elérhetőségünkön!

Közzétéve: 2022-április