0

Fahatású padló a kerámia előnyeivel.

A fahatású padló napjainkban már nem csak valódi fával oldható meg; annál sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkező anyagok is elérhetőek!

A lakberendezési magazinok hasábjain sokszor találkozhatunk olyan lakásokkal, amelyekben a lakberendező a természetes hangulatra törekedett, ezt pedig úgy érte el, hogy sok esetben használt fát nem csak a bútorok, de a burkolatok esetében is. Ezekben az otthonokban még a fürdőszobában is találkozhatunk fa burkolattal, holott ez egyrészt nem megszokott, másrészt nem is igazán előnyös, mert bár igazán esztétikus, de nem igazán bírja a nedvességet. Ez persze a különlegesen előkészített faburkolatra nem igaz, ám ennek az ára is jóval magasabb, tehát gyanakodhatunk egy kis csalásra, és igazunk van: a legtöbbször fahatású kerámia burkolatot látunk!

A fahatású hidegburkolat napjainkban már nem egyforma mintázatú, fényes felületű padlólapokat és csempéket takar, épp ellenkezőleg: a modern, fahatású padlólapok tökéletesen imitálják a természetes fát, változatos mintázattal készülnek, így ez alapján nehezen derül ki a turpisság, a felület pedig nem csak, hogy matt, de a mintázatnak megfelelően érdesített is. A fahatású burkolatokat bátran alkalmazhatjuk a vizes helyiségekben is, hiszen ugyanúgy bírják a vizet, mint bármely más kerámia termék, sőt, egyes típusok akár a teraszon is lerakhatóak, mivel fagyállóak, és persze a padlófűtés sem jelent az esetükben problémát. A kopásállóság tekintetében magasan felülmúlnak bármilyen más, fahatású burkolatot, sőt, magát a fát is. Lényeges még megemlíteni, hogy a fahatású hidegburkolat nem csupán a padlón, de a falakon is megállja a helyét, tehát akár a teljes fürdőszoba is burkolható ugyanazzal a fahatású burkolattal.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a fahatású kerámia burkolatok iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2022-június