0

Castelvetro Matiere padlólap nappaliba tervezve, padlófűtéshez

A meleg padló a hideg ellen a legkellemesebb ellenszer. A Castelvetro Matiere padlólapokból új padlóburkolat válik, és padlófűtéssel is párosítható.

A padlófűtés már készen áll a beindításra, de még csupaszon áll a nappali padlója? A megfelelő padlólap kiválasztása és lerakása a padlófűtés működtetésében sem okoz problémát. A kerámia padlólapokat nappaliban létrehozott padlófűtéshez is ajánljuk. Nem minden padlólap illik ugyanis a padlófűtéshez.

A padlólap padlófűtésre tervezett változatánál elsősorban az alapanyag az, ami számít. A padlófűtés semmit sem ér, ha a fűtés melege nem tud érvényesülni a padlóburkolaton keresztül. Ki kell emelni a burkolat anyagának hővezető képességét, ami meghatározó a padlófűtés hatékonyságának a szempontjából.

A természetes kövek és anyagok nagyszerű hővezető képességgel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy képesek gyorsan felmelegedni és szintén rövid idő alatt adják le a felvett hőt. A padlófűtés által sugárzott hő rövid időn belül a nappali padlóján járva is érezhető. A hővezető képesség mellett a padlólap vastagsága is mérvadó, a túl vastag, 20 mm feletti méret már nem előnyös.

A Castelvetro Matiere padlólapokból a nappali padlófűtését kiegészítő padlóburkolat készül. A kerámia padlólapok a legkiválóbb választásnak bizonyulnak olyan helyiségben, ahol padlófűtéssel egészítik ki a fűtési rendszer teljesítményét. A padlólap padlófűtésre tervezve vékony, meggyőző a hővezető képessége, nem utolsósorban pedig szemet gyönyörködtető árnyalatokban készül. Ízléses és hosszú távon is jól kihasználható padlóburkolatot a Castelvetro Matiere padlólapokból tervezzen!

Az új padlóburkolat a padlófűtéshez is illeni fog, ha a Castelvetro Matiere padlólapok közül válogat. A Castelvetro kerámia lapokból nagyon tartós kerámia burkolat készül, ami hosszú életű, dekoratív és esztétikus is egyszerre. Indul a fűtési szezon, ideje új padlólapokat vásárolni! Válassza ki a termék kínálatból, rendelje meg és élvezze a padlófűtés melengető élményét még a legnagyobb hidegben is!

Közzétéve: 2022-október