0

Bézs csempék és padlólapok a lakberendezésben

A bézs klasszikus szín, és szinte minden lakberendezési stílushoz illik, ám az, hogy mennyire divatos, folyton változik. Jelenleg épp a reneszánszát éli, azaz gyakran bukkan fel a lakberendezési magazinokban, és sokan választanak bézs színű padlólapokat, illetve csempéket nem csak a fürdőszobájukba, de más helyiségekbe is, ami nem meglepő, hiszen egy sokoldalú, más árnyalatokkal könnyedén kombinálható színről van szó.

Fontos azonban, hogy a megfelelő árnyalatot válasszuk, hiszen egy szín teljesen máshogy mutat természetes és mesterséges fényben: az előbbi esetében hűvösebb, míg az utóbbi esetében teltebb, melegebb hatást kelt ugyanaz a szín, sőt, a felkelő és a lenyugvó nap fényében is mást tapasztalhatunk, vagyis az sem mindegy, hogy északi, vagy épp déli tájolásúak az ablakok.

Fontos azzal is jó előre számolni, hogy milyen színekkel kombináljuk a bézst, illetve, hogy kombináljuk-e egyáltalán valamivel, vagy inkább a monokróm hatás mellé tesszük le a voksunkat. Ez utóbbi kifejezetten izgalmas is lehet, hiszen a bézs különféle árnyalatai tökéletesen passzolnak egymással, és megnyugtatóak, ráadásul tévedni sem nagyon lehet ezzel a megoldással.

Sokan persze unalmasnak gondolhatják a mindössze egyetlen színnel történő lakberendezést; számukra a tökéletes választás a zöld, a barna, a narancs, vagy épp a lila és a kék lehet, sőt, a pink is remekül megy a bézs padlólapokhoz és csempékhez. Fontos azonban figyelni arra is, hogy a kiegészítő színek ne legyenek túlságosan élénkek, vagy, ha mégis, akkor csak kisebb tárgyakon és kiegészítőkön jelenjenek meg, mint amilyen például egy szobor, díszpárna vagy kaspó.

Amennyiben bézs padlólapokat és csempéket szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2023-február