0

Betonhatású padlóburkolat - a rideg vagy a modern otthon alapja?

A betonhatású padlóburkolat egyesek szerint rideg, mások modern hatásúnak mondják - lássuk, melyik igaz és miért!

A natúr, esetleg csiszolt beton az ipari épületek jellemzője, az otthonokban viszonylag ritkán lehet vele találkozni - régebben legalábbis így volt, ám napjainkban egyre többen választják vagy a csiszolt, esetleg a polírozott betonpadlót, illetve a betonhatású padlólapokat. A beton önmagában ugyan valóban ridegnek tűnhet, ám egy otthon lényege nem a padlólap, hanem a komplett berendezés. Így a cementhatású járólapok rideg hatása nem csak, hogy csökkenthető, de meg is szüntethető!

Bár a betonhatású padlóburkolat esetében egyféle felületre gondolhatunk, a többféle mintázat választás elé állítja azokat, akik a modern hatás mellé teszik le a voksukat: a simított és a csiszolt beton kinézete más-más jelleget kölcsönöz az enteriőrnek. Az előbbi az ipari, azaz indusztriális lakberendezési stílusban berendezett lakásokban mutat a legjobban, míg az utóbbi jóval tágabb lehetőségeket biztosít, hiszen a minimalistától a rusztikusig mindenféle otthonban megállja a helyét.

A Castelvetro két új, cementhatású járólap-termékcsaládot mutatott be: a Konkrete és a Materika betonhatású padlólapokat, valamint ezek mellé érkezett a Cementine dekorelem. E három termékcsalád egymással is kombinálható, így izgalmas enteriőrök hozhatóak létre, hiszen ipari stílusjegyeikkel igazán modern, különleges hatást keltenek. Betonhatású padlóburkolat lévén a szürke árnyalatait találjuk a kollekciókban, de a beige is jelen van.

A betonhatású padlólapok élcsiszolt szélekkel készülnek, így nagy pontossággal illeszthetőek egymáshoz, aminek köszönhetően keskeny fugával szinte tökéletesen egységes burkolat alakítható ki. A Castelvetro betonhatású padlóburkolatokat ajánljuk fürdőszobába, konyhába, nappaliba, vagy akár lakószobába is, hisz padlófűtésnél is alkalmazhatóak.

Amennyiben betonhatású padlóburkolatot szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2022-július