0

Hidegburkolatok konyhába, fürdőszobába: csempék és padlólapok

A hidegburkolat a szép konyha alapköve. Válasszon eredeti olasz, spanyol vagy lengyel csempét és padlólapot az új padló vagy falburkolathoz!

A hidegburkolat a konyha alapját adja, hiszen a teljes padló és a falak egy részének a felülete is csempével és padlólappal van borítva, akárcsak a fürdőszobákban. Az egyen hófehér vagy a visszafogott szürke burkolat már a múlté, gazdag kínálat, egyre fejlődő gyártási technológia teszi a hidegburkolatok legújabb képviselőit egyedülállóan különlegessé.

A hidegburkolatokból mindegyik ezt a különlegességet képviseli, ami a termékeink között megtalálható. Forduljon hozzánk bizalommal, ha újra szeretné csempéztetni a fürdő falait vagy a konyha padlólapjait szeretné kicseréltetni!

A hidegburkolatot alkotó csempék és járólapok között nem a rendeltetési helyük az egyetlen különbség. A burkolatokból óriási, színes választék jellemzi az áruházunkat. Tekintse meg saját maga is, hogy mennyire sokféle padlólap és fali csempe teszi ki a teljes termék választékot! Egy ilyen burkolat a megszokott fehér színárnyalatok mellett már rengeteg, egyéb árnyalatban is készülhet a szelíd pasztell színek mellett a merész fekete vagy mintás változatokban is. A színek mellett a méret is különbséget jelent a padlólapok és csempék között, mert a divatos, nagy méretű lapok is megjelentek a korábban mindenhol feltűnő, kis négyzetek mellett. Végül ne feledkezzünk meg az alapanyagról sem, ami az egyik legfontosabb jellemzője egy hidegburkolatnak. A mi termékeink egyszerre gyönyörűek, modernek és időtállóak is, amiket érdemes a konyhába, előszobába, nappaliba vagy fürdőbe választani!

A legszebb és legjobb ár-érték arányban kapható termékekért nem kell messzire mennie. Segítünk Önnek is beszerezni az külföldön gyártott, minőségi hidegburkolatot! A vásárlás során felmerülő kérdésekkel keresse bátran a kollégáinkat, ők készséggel segítenek Önnek is mindenben! Weboldalunkon szerepelnek a cégünk aktuális elérhetőségei, írjon üzenetet vagy pedig hívja a telefonszámunkat!

Közzétéve: 2021-november