0

Castelvetro Quartz olasz padlólapok teraszra és balkonra

A Castelvetro padlólapok teraszra, illetve balkonra is lerakhatóak, hiszen kiválóan tűrik az időjárás viszontagságait.

A felújítás ősszel sem állhat meg, hiszen ilyenkor még megfelelő a hőmérséklet akár a kültéri munkálatok elvégzéséhez is. A terasz, illetve az erkély burkolatát ráadásul nem szerencsés tavaszra hagyni, hiszen télen komoly szerkezeti károk is keletkezhetnek, ha nincs megfelelően leburkolva a felület. Érdemes olyan burkolatot választani, amely megvédi az épületet, ellenáll a fagyoknak és a csapadéknak, emellett esztétikus látványt is nyújt; a Castelvetro padlólapok épp ilyenek!

Az olasz Castelvetro padlólapok számos felhasználási területen nyújtanak kiemelkedően jó megoldást, így többek között kültéren is alkalmazhatóak. Mivel több, különböző vastagságban is készülnek, kiválóan bírják az időjárás különféle hatásait, emellett fagyállóak is, valamint akár csúszásmentes felülettel is rendelhetőek, így tökéletesen alkalmasak teraszok, illetve erkélyek burkolására is. A számos mintázat és szín között mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelőt: Castelvetro padlólapok megvásárolhatóak fa- és kőmintával, betonhatású felülettel, valamint antikolt kivitelben is.

Amennyiben szeretné a legkorszerűbb, de mégis tradicionális hatású burkolattal fedni teraszát, vagy erkélyét, válassza Ön is az eredeti, olasz Castelvetro padlólapokat! A Castelvetro Quartz termékcsalád minden tagja tökéletesen alkalmazható kültéri burkolatként is, de a beltérben, azaz a nappaliban és a vizes helyiségekben is megállja a helyét. Termékeink ára - különösen a minőséggel szembeállítva - kifejezetten kedvező, a minőség elsőrangú, ezért Önnek is megéri bennünket választania!

Ha kültéri burkolatot szeretne vásárolni teraszára, vagy erkélyére, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon a Castelvetro padlólapok közül, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2021-szeptember