0

Castelvetro Rock multiformátumú padlólapok

Az idei évben igencsak meg fognak szaporodni a lakásfelújítások, köszönhetően az erre vonatkozó támogatásoknak és speciális hiteleknek. Sokan teljes felújításra adják majd a fejüket, ami nem is csoda, hiszen nagy összegek visszaigényelhetőségéről van szó, és ilyenkor természetesen minden helyiség sorra kerül. A vizes helyiségekben a csempék és a padlólapok kiválasztása szokta a legnagyobb fejtörést okozni, hiszen a kínálat igen széles, és még azonos elképzelés mellett is sok a lehetőség - arról ne is beszéljünk, mi a helyzet akkor, ha tervek nélkül, találomra próbál burkolatot választani valaki.

A visszafogott elegancia, illetve a rusztikus hangulat kedvelőinek ajánlott burkolat a Castelvetro Rock multiformátumú padlólap, ami akár falra is felrakható az egységes kép érdekében, és lábazat, illetve mozaikdekor is vásárolható hozzá. A Castelvetro Rock multiformátumú padlólapok felülete rusztikus, lágy hatású, ugyanakkor könnyen tisztán tarthatók, és nem látszik meg rajtuk a mindennapi használat nyoma.

Castelvetro Rock multiformátumú padlólapok porcelán alapú gres burkolatok, amelyek felülete digitálisan mázazott, azaz a minta digitális nyomtatás útján kerül rájuk. Lényeges tudnivaló, hogy nem csupán a lakás, illetve ház belterében használhatók fel, hiszen a Castelvetro Rock multiformátumú padlólapok fagyállók, tehát akár a terasz burkolására is kiválóan alkalmasak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Castelvetro Rock multiformátumú padlólapok iránt, rendelje meg őket webáruházunk kínálatából mindössze néhány kattintással! Számítási segédletünkkel kiszámolhatja - akár moduláris burkolás alkalmazásánál is -, hogy mennyi padlólapra lesz szüksége, így leegyszerűsítheti a vásárlást. Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2021-május