0

Olasz greslapok és modern trendek: A Matiere termékcsalád

Az olasz greslapok óriási méretű változatai uralják a legújabb burkolat trendeket! A 2021-es év legkedveltebb burkolatai között egyértelműen a túlméretezett padlólapok azok, amik mindenképpen feltűnnek. A korábbi években már megszokott trendekből néhány az élvonalban marad és lesznek újabb irányvonalak is, az utóbbiak közé tartozik a nagy méretű padlólap, illetve burkolat is.

Az olasz padlóburkoló lapok között is több olyan burkolatcsalád található, ami a beilleszthető ezekbe a trendekbe, ilyen például a Castelvetro Matiere kollekciója. Aki igazán modern enteriőrt szeretne létrehozni, megőrizve a stílusos, nagyvilági eleganciát tükröző hangulatot, annak az olasz greslapokat ajánljuk a figyelmébe!

Az olasz greslapok Matiere kollekciója több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a legújabb irányvonalba. A fautánzat és a természetes mintázat még mindig nagyon népszerű és meg is marad az élvonalban, ha burkolatról van szó, de azok, akik az exkluzív belső terek iránt éreznek vonzalmat, meg fogják találni a számításaikat az olasz greslapok kínálatában. 

A méretet tekintve minél óriásibb az olasz greslap, annál divatosabb lesz ebben az évben az új padlóburkolat. A kifinomultabb hatás érdekében keverni is lehet a különféle méreteket, amire lehetőséget is adnak a Casterlvetro Matiere kollekciójának multiformátumú elemei. A méret kiválasztása még csak a kezdet, ugyanis a színeknek és a textúrának ugyanolyan nagy figyelmet érdemes szentelni. Az olasz greslapok Castelvetro Matiere kollekciója ezekben a jellemzőkben is megfelel az aktuális trendeknek. A halvány szürke szín nemcsak nagyon divatos, de szinte mindenhez nagyszerűen illik is, stílus és árnyalat szempontjából egyaránt. A szintén trendkövető kőutánzat terméskő mintában ölt formát, amit 3D hatással tettek még látványosabbá, az antikolt, élvágott lapokon.

A Castelvetro olasz greslapjai optikailag nagyobbnak mutatják a teret, nappaliba, érkezőbe, teraszra is ideálisak, de kreatív felhasználást is lehetővé tesznek, például konyhapult kivitelezéséhez.

Közzétéve: 2021-március