0

Padlóburkolat, burkolat csere, felújítás lakásfelújítási támogatással!

A padlóburkolat régi, sérült vagy egyszerűen nem illik a házhoz? Itt a tökéletes alkalom arra, hogy változtasson és az otthonát a lakásfelújítási támogatás segítségével korszerűsítse, illetve felújítsa. Mit kell tudni röviden a 2021-es lakásfelújítási támogatásról? Az állami támogatás a felújítás költségeinek maximum a felét jelenti, ez az összeg pedig a hárommillió forintot nem haladja meg. Azok a családok igényelhetik, akinek legalább egy gyermekük van és a lakásfelújításra szánt összeg eléri a hatmillió forintot.

A korszerűsítés, illetve a felújítás többféle munkálatra is kiterjedhet. Egyrészt kültérben és beltérben történő felújításra is fel lehet használni a támogatás összegét, így például padlóburkolat, térburkolat cseréjére, terasz, erkély vagy előtető építésére, a konyha vagy a fürdőszoba felújítására is.

Az ingatlan teljes, belső burkolatát ki lehet cserélni, ha úgy ítéli meg a tulajdonos, hogy szükség van a padlólap, a csempe vagy egyes helyiségek esetében a laminált padló telepítésére. A burkolat, legyen az a padlóburkolat vagy a falburkolat, meghatározza a belső terek hangulatát, otthonosabb, kellemesebb, komfortosabb ingatlant tud nyújtani a tulajdonosok, a lakók számára.

padlóburkolat és a többi, szükséges burkolat csere kivitelezése már nagy előrelépést jelent egy lakásfelújításnál, de még további munkákra is szükség lehet, az ingatlan állapotától, korától függően. A fürdőszoba korszerűsítése is ajánlott, ha már a padlóburkolat, a csempék újak lesznek. Az új szaniterek is növelik az ingatlan értékét és a helyiséget színvonalasabbá tudják tenni.

Az áruházunk kínálatában nem csak a padlóburkolat és egyéb burkolat elérhető, hanem minőségi zuhanykabinok, zuhanytálcák és fürdőkádak is, többféle stílusban. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a lakásfelújítási támogatás összegét okosan szeretné befektetni és valódi minőséget keres! Kollégáink szívesen ellátják további információkkal, csak kapcsolatba kell lépnie velünk az egyik elérhetőségünkön!

Közzétéve: 2021-február