0

Laminált padló szinte minden helyiségbe!

Laminált padló széles választékban, kedvező áron és kiváló minőségben! Többféle típus, vastagság és felhasználási mód szerint választhat!

A laminált padló a legnépszerűbb padlóburkolattá vált napjainkra, ami első sorban az árának köszönhető, hiszen lényegesen olcsóbb, mint bármelyik másik típus. Eleinte emiatt viszont erősen kompromisszumos megoldás volt, hiszen könnyen sérült, gyorsan kopott, és már egy kicsit bővebb vízzel történő felmosástól is elkezdett a széleinél felpúposodni. Mára viszont kinőte ezeket a gyerekbetegségeket, és csupán egyetlen hátránya maradt a hagyományos, tömör fából készült parkettákkal szemben: nem felújítható.

A laminált padló számtalan színben és mintázattal beszerezhető, így könnyedén a lakás stílusához, illetve a tulajdonos ízléséhez alakítható a padlóburkolat. Mivel alapvetően fautánzatú burkolóanyagról van szó, többnyire a fa természetes, illetve pácolt színei jelennek meg, ám találhatunk olyat is, amely a valóságtól elrugaszkodottabb, festett fa benyomását kelti, így gyakorlatilag bármilyen színű lehet a nappali, a háló és az egyéb helyiségek padlója. Napjainkban igen kedveltek a világos árnyalatok, míg a sötét kissé háttérbe szorult, ám a laminált padló kedvező árának köszönhetően viszonylag gyakran cserélhető is.

Fontos, hogy a laminált padló kiválasztásakor ne csak az esztétikai szempontokat tartsuk szem előtt, hanem a felhasználás helyét is pontosan határozzuk meg. A laminált padlólapok ugyanis többféle vastagságú kopóréteggel is beszerezhetők, és értelemszerűen a vastagabbra van szükség a nagyobb forgalmú helyiségekben, ami valamivel magasabb árral párosul, ám még így is kifejezetten olcsónak számít.

Lényeges továbbá, hogy hiába a jobb ellenálló-képesség, a laminált padló továbbra sem bírja a bőséges vizet, ezért fürdőszobában nem javasolt a használata!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg laminált padlóinkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és adja le rendelését!

Közzétéve: 2020-december