0

Teraszok burkolása csúszásmentes padlólapokkal.

A teraszt sokféle anyaggal burkolhatjuk a fától a padlólapokig, ám az utóbbiak lényegesen tartósabbak, és elegánsabb megjelenést is kölcsönöznek a kültéri eseményeknek, de akár csak egy hétvégi pihenésnek is. Érdemes csúszásmentes padlólapokat választani, mert ezek által a terasz burkolata biztonságosabb lesz, ám érdemes a vásárlás előtt néhány tényezőt figyelembe venni, és ezek alapján dönteni. A terasz minden otthon egyik legkedveltebb része, hiszen közelebb áll a természethez, de mégis otthonos és kényelmes. Ám nem csak a kényelmünket kell, hogy biztosítsa, de a biztonságunkat is szavatolnia kell – erre szolgálnak a csúszásmentes padlólapok. A biztonság kérdésén felül természetesen nem szabad elmenni a tisztaság mellett sem, amit csak úgy lehet biztosítani, ha rendszeresen takarítjuk a teraszunkat.

Fontos azonban tudni, hogy a csúszásmentes padlólapok biztonságosak, ám nehezebben takaríthatóak, mint a teljesen sima felületű társaik. Többféle csúszásmentességi szint létezik, melyek mindegyike más és más jellemzőkkel bír, ezért érdemes gondosan kiválasztani a terasz burkolatának felületi jellemzőit. Ha nem szempont az erősen csúszásmentes felület, hanem egy átlagosan biztonságos padlóburkolatra van szükség, akkor elegendő az R10-es felületű teraszburkolat is, mivel ezt könnyebb tisztán tartani. Ha viszont a terasz bejárat-kapcsolatos, és esőben is használatban van, inkább az R11-es fokozatú csúszásmentes padlólapok a javasoltak.

Amennyiben teraszburkolatot szeretne vásárolni, és úgy döntött, szakít a hagyományos fával, tekintse meg csúszásmentes padlólapjaink széles választékát! Többféle típus, illetve csúszásmentességi fokozat közül választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelőt, és az árak tekintetében sem lesz oka panaszra, mivel kifejezetten kedvező áron kínáljuk termékeinket. A kiváló minőségű, csúszásmentes padlólapokkal nem csak Ön lesz majd elégedett, de családja is!

Ha felkeltettük az érdeklődését a csúszásmentes padlólapok iránt, és kérdése lenne a megrendelés leadása előtt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Közzétéve: 2020-szeptember