0

Fürdőszobai padlólapok mindenkinek.

Egy fürdőszoba felújítása során nem csak a csempét, de a fürdőszoba padlólapokat is fontos időben kiválasztani, hiszen nagyban hozzájárulnak a helyiség stílusához - tulajdonképpen a szaniterek és az egyéb berendezési tárgyak hátterét ez a két burkolattípus adja. Mivel napjainkban a választék gyakorlatilag beláthatatlanul óriási, és persze a stílusok útvesztőjében is könnyű elveszni, az alábbiakban a három legnépszerűbb kategóriát, illetve általunk ezekhez kínált fürdőszoba padlólapokat mutatjuk be.

A minimál design fürdőszoba a nevében hordozza a stílusát: minimalista. Ez nem azt jelenti, amire sokan gondolnának, azaz abszolút semmi, néhány csővel és lyukakkal a padlón; a minimalista stílus a letisztultságról, az egyszerűségről és az egyenes vonalakról szól, minél kevesebb színnel, és ami esetleg felbukkan, az sem lehet harsány. A minimál design fürdőszobák olyanok, akár a zen szentélyek: nyugalmat árasztanak magukból, és segítik a stresszes nap utáni ellazulást. Ehhez mérten az ilyen helyiségekbe ajánlott fürdőszoba padló is semleges, egyszerű, és esetenként természetes hatású.

A modern fürdőszobákban már megengedettebb egy kis lazaság, ami a berendezést illeti; a színek és minták is megjelenhetnek, sőt, a különleges alakú csempék és fürdőszoba padlólapok is igen népszerűek. Többnyire jellemző a geometrikus minta, ám mivel a modern fürdőszobák stílusába sok minden belefér, a megrendelő fantáziáján múlik az összhatás is. A rusztikus fürdőszobák a minimalista stílusúakhoz hasonlóan egyszerűek. Sokan a falusias tárgyakkal és eszközökkel hozzák összefüggésbe ezt a stílust, ami valahol teljesen helyénvaló is, ám a rusztikus fürdőszobák inkább a hagyományos és egyszerű kialakításról ismerhetők fel, ami persze nem zárja ki egy régi mosdótál, vagy szekrény megjelenését sem. Az ide szánt fürdőszoba padlólapok ennek megfelelően szintén letisztultak, sőt, sokszor természetes hatásúak is, de a határozott, feltűnő minta nem jellemző rájuk.

Akár a minimál design, akár a modern, akár a rusztikus fürdőszoba mellé tenné le a voksát, vásárolja meg kínálatunkból a hozzá tökéletesen passzoló fürdőszoba padlólapokat!

Közzétéve: 2020-október